fredag 28 augusti 2015

Czech masters dag 2

Tidigt start idag. Tee off 8.05 så vi ska med bussen till banan 06.00. Maken börjar dagen med strecha sin onda rygg. 
Maken bytte ut sin putter idag till en annan typ av putter och till att börja med var den nya het. Den svalnade dock när maken gjorde dubbelboogie på 11 och då blev driver lite stygg också. Slog drives så bollen precis hamnade utanför fairway i en jättetjock ruff. Banan är väldigt lång och då har man inte råd med att spela från ruffen och det kostade slag.
Så resultatet vart efter legat 2 under så kom alla boogies och vi slutade istället +3 istället och inget mer spel denna veckan. Men tränar gör man och jag hade tur som hittade stolar på rangen där vi caddies kunde softa medan spelarna.
När besvikelsen lagt sig och vi duschat gick vi ut åt på Kobe restaurangen igen. Jättegod mat och vad billigt det är att äta och dricka i Tjeckien. Jag har blivit helt förälskad i Prag. Vacker stad och mycket att se på. Stort shoppingutbud för den som vill det till ringa pris. Fantastiskt god mat och dryckeskultur och väldigt soligt och varmt. Tänk vad det är skönt sitta ute och äta på kvällen och det är en 25-26 grader varmt. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar