torsdag 10 oktober 2013

Dubai vs Skövde

Ja efter tågbedrövelser så lättade det för maken igår. När han checkade in i sista minuten på Emirates så uppgraderade de honom. Ingen dålig stjärnhimmel han bjöds på i sin flygsvit, hur mycket ryms i ett flygplan? Emirates kan detta med service till skillnad mot SJ.
Dubai innan landningen igår kväll. Stan är vacker nattetid också.
När maken kom fram till sitt hotell hittade de inte hans bokning men han hade ju bokningen i sin dator och hotellet var precis nyöppnat så det var kanske därför det strulade men han fick ett rum och det var som alltid i Dubai hög standard.
Utsikten är mot galopp-race banan som i sin tur ligger brevid golfbanan där maken ska träna. Ikväll var han bjuden på party hos en vän i Dubai som bor där och är racerförare. Raceföraren älskar golf och maken älskar racing och motorer så där möts de i sina intressen.
I hissen på väg upp till rummet på hotellet.
Tv i badkar javisst och utsikt mot rummet. Misstänker dock att det bara gå se ut från badrum men ej in från rummet.
Detta var makens kontor denna morgon. Från ranchen ser han Dubais magnefika skyliner som är en orgie i arkitektur och design.
Ja så åter till Skövde, så här såg mitt kontor ut denna morgon. Ut med grannhunden då Babs och hennes make är i Barcelona. Då hänger jag med djur och barn. Mysigt det med :)
Kvällen kommer avslutas i tv soffan med vår kisse vilandes och värmandes på mig. Olika är våra lotter :)  Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar