onsdag 30 oktober 2013

På golfbanan och det i slutet på Oktober

Sonens golfträningsgrupp spelade i dag 18 hål i ett för slutet på Oktober otroligt väder. Nedan 2:a hålet på Södra banan och Cementas höga hus syns i bakgrunden.
Grannens hund var med ut på banan och han tyckte det var så kul. Han var som en valp igen. Hoppade, skuttade och lekte med kopplet. Lika glad hela tiden men i bilen hem sov sötnosen stenhårt i knäet hos sonen.
 Maken och killarnas golftränare spelade med killarna.
Vi fick gå av efter 7 hål då sonens ditlimmade tandställning igår redan hade lossnat. Så vi hade tid på tandregleringen idag igen. Naturen hade en naken skönhet idag. Löven har nu snart fällts och naturen antaget en brungrå färglöshet så smått.
Här går 3 snyggingar på sin vandring till bilen. Efter 7 hål är man nästan så långt ut man kommer innan banan vänder hemåt så vi hade 20 minuters vandring till bilparkeringen. Eftermiddagen och kvällen användes av maken och en nära vän till att de försökte byta glaset på vännens dotters Iphone4. Tog en 4-5 timmar och bytt blev det så nu fungerar telefonen till allt utom att ringa med :) det går att surfa på den och ta kort men icke ringa trots att telefonen plockades isär 3 gånger. Synd när de kämpade så.Go'kväll vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar