fredag 18 oktober 2013

Spökvandring i Skara

Ikväll åkte jag och dottern med pojkvän och sonen med kamrat till Skara för spökvandring. Det är Skara scenskola som står för skådespeleri.
Temat var Jack the ripper och vandring runt white Chapelroad och de prostituerade som mördades där.
Man vandrar utomhus i mörkret i fornbyn och det var mycket stämningsfullt. Fullmåne, klart och nollgradigt. Man ser suggor i buskar och träd. Här nedan är slaktaren som svartsjukt mördade sin prostituerade fru.
Man bokades in i grupper och fick med sig sin egna " prostituerad" att vandra med oss som guide och som självklart blev mördad under vår vandring av mr Jack precis när vi nått slutet på White Chapelroad. En mycket välordnad och stämningsfull vandring för endast 50kr per person. Det kom så klart "spöken" som tog tag i en i mörkret, vi " låstes" in ett hus där det plötsligt slocknade ljuset och där det" kom in spöken" i gruppen. Vad det skreks i parken och i huset. Jättekul. Imorgon tänkte vi åka på spökvandring i Varnhem för då passar jag broderns barn. Så då tänkte jag och min sköterska med barn åka dit och kolla in hur den spökvandringen där. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar