fredag 7 mars 2014

Stenhård fredag

Imorse drog vi igång direkt. Efter frukost lånade vi en kärra och lastade på skräp och for till tippen. Sedan åkte vi vägen förbi arbetet och slängde ett 10 tal uttjänta stolar från personalrum och väntrum. Vi hann in även och hämtade makens EKG, det var en liten förändring på det som är ofarlig visade det sig. Ett högersidigt skänkelblock löste syster min och sedan for vi upp till sjukhuset hos en vän som är läkare där som kunde ta fram ett " gammalt EKG" det uppvisade samma förändring då med och med ua från hjärtläkare. Gott, då släpper vi det.
Sedan kastade vi oss båda till gymmet och körde igenom våra respektive pass. Kändes jäkligt skönt. Vi hann även på matbutiken och handla samt till skomakaren och hämta upp ett par omsulade skor.
I brevlådan i veckan har vi fått en bröllopsinbjudning i maj. Så kul, alla är ju gifta nu så det var många år sedan man var på bröllopsbaluns. Vet dock inte ännu om vi kan gå, det hänger helt på om maken är hemma där eller inte och om grannarna kommer att gå eller ej.
På kvällen bjöd svärföräldrarna ut deras söner och barnbarn och såklart även mig :) på mysig AW på restaurang glädjen. Det var både gott och trevligt då kusinerna inte träffas så ofta och inte maken och hans bror heller och jag tror bröderna tyckte det var kul att träffas. Nu lite lets dance och ladda för morgondagen då vi syskon och familjer på min sida samlas hos oss för umgänge och fira flera av syskonbarnen som fyllt år. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar