söndag 3 januari 2016

Lite arbete och lite kalas

Vår KF från igår kväll. Han älskar datorer och igår tog han över min dator när jag låg i soffan. Han somnar gott och blir bara längre och längre. Det måste vara värmen som datorn alstrar katten gillar. Dessutom när det nu är kyligare ute är det lättare att söka värmen.
Var på arbetet en sväng vid lunch och fixade lite. Såg att det nyöppnade bageriet på gatuplans ägare att denne också var på sin arbetsplats trots att butiken var stängd. Det blir nog så som "egen" att man lägger en större tidsinsats på sitt arbetet och detta oavlönat men ändå mår man inte dåligt av det.
Sedan var det dags för våra vänners son som fyllde 17 år att fira han på O'Learys som sonen väljer varje år då han gillar deras revben. Mysigt, då det verkligen känns som familjen även om relationer har förändrats genom skilsmässor etc över åren men ändå kan man träffas och jag tycker det är mysigt när barnen är med, det händer inte så ofta nu längre att allas barn är med samtidigt. Vi har följts åt genom livets vindlingar och sett barnen från småkottar bli nu närmast vuxna under alla dess år vi umgåtts. Så häftigt och så fina barn och vänner. Nu vankas vardag igen, skönt med ledigheter men även skönt med rutiner igen och ordning på tider. På fredag är det dags för lite AW med det gänget som brukar göra AW/ kalas grejen. Lite märkligt hur man har "byggt upp" olika strukturer i sina vänrelationer och ändå "hakar" vännerna i varandra,  man gör olika saker med olika vänner och ändå så känner i princip alla våra vänner varandra och så det blir olika saker man gör med olika vänner helt enkelt. Blev omständigt förklarat då det var svårt sätta ord på det på ett bra vis men tror ni förstår hur jag menar :). Hur som helst är det underbart att ha riktiga vänner. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar