lördag 9 januari 2016

Mys och grillning på berget och dålig snöröjning Skövde kommun

Idag åkte upp till berget några vänner för korvgrillning.
Vi fick kryssa mellan hårdtränande längdskidåkare med ved och mat. Men till sist var vi framme vid en av grillplatserna.
Det var vackert och kallt men ändå lagom kallt. Vi väntade på ytterliggare en vän med dennes familj som skulle varit med.
Men mörkret lägger sig och de har ännu inte dykt upp.
Nåja vi påbörjar vår korvgrillning när vi fått rätt glöd och hinner båda äta upp korven och ta kaffe med mjuk pepparkaka. Vi hann även städa upp och släcka elden vi hållt igång för vännen som hävdade att han är på väg. Nåja efter 2 1/2 timme börjar vi gå mot bilen igen och då möter vi dem :) . Vi är ju vana vid detta och väntar aldrig på dem. Kommer de i tid är det trevligt men det är slut på att vi väntar på att de ska komma innan vi påbörjar det vi kommit överens om när vi ska träffas. Det hade aldrig fungerat annars.
Vackert men lite spöklikt när man vandrade i spåret och skogen till bilparkeringen. Väl hemma surnade jag till på Skövde kommun som Inte snöröjer eller halkbekämpar i vårt kvarter. Sist de var här med en plogbil var för 1 år sedan! Så dåligt skött. Vi betalar kommunalskatt men får mindre och mindre för den. Här är vår uppskottade gång till vårt garage och bilar. Vi har mejlat kommunen i veckan som var men inte har vi varken fått svar eller röjt. Jag delar därför ett en dumstrut till ansvarig/ansvariga för detta i Skövde kommun. Går inte ta hit gamle far från hemmet. Han kan inte ta sig fram i varken halkan eller genom snömängden. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar