tisdag 5 februari 2013

Klappra tänderna när du är riktigt glad....

Ja, klappra tänderna när du är riktigt glad, eller var det klappa händerna?
 Ja, för så här eländigt är vädret hos oss idag, det snöregnar på tvären. Här ska Babs och jag ut en sväng med hunden. Det blir till att klappra med tänderna för man fryser så.
Bättre då tänka på glada minnen. Fortsätter från hur maken firades när han fyllde 40 år av sin familj och vänner. I present av vännerna så skramlade man ihop så att maken fick köra formel 3 bil tror jag det heter. Maken blev så glad över detta då han gillar allt som går fort och låter högt.
 Far och son uppe i Linköping där det hela begav sig. Sonen har väl inte ramlat så långt ifrån päronträdet då han också blev helt till sig av bilarna och ljudet. Ännu bättre blev det när sonen fick åka atombil.
 Här är överraskningsfesten vi hade för maken en månad efter han fyllt 40 år. Vi kunde ju inte fira honom innan då han var bortrest. Själva 40 års dagen firade han ensam på ett hotell i Kina. Sedan hade jag ordnat med att han fick vara på en restaurang ( Glädjen) i deras kök och det trodde han var hans födelsedagspresent men några dagar senare slog vi till med riktiga festen där vänner och familj var med och gjorde hans födelsedag minnesvärd. Här sjunger vi och utrustas med tillbehör allteftersom sången pågår. Det är min syster med sin son och vår sons kamrat som är med på bild.
 Här är en spelarkollega till maken som var med och gjorde överraskningsmomentet möjligt. Här har vi kommit lite längre in i sången.
 Här minglar vi innan maten och svågern var toastmaster. Svågern är som klippt och skuren för sådana uppdrag. Maken blev väldigt glad över festen fast han hade undanbett sig uppvaktning. Nu slapp han ju ordna något och bara komma till dukat bord. Framförallt maken synlig i bild här.
 Här minglar vi och toastmastern hälsar alla välkomna. Jag med ryggen till i knut och vit sjal till vänster i bild.
 Innan på dagen hade killarna i gänget tagit med maken och körde gocart. Maken fattade inte alls att det var fest på gång utan tyckte det var kul att så många vänner ville köra gocart. För ännu en gång, maken gillar ju allt som går fort och låter högt. Här är det nog min broder främst i bild och bakom en vän.
Här är killarna och väntar på antingen resultat eller att barnen är ute och kör på banan vilket de gjorde mellan varven. Så kul att alla gjorde det möjligt att ge maken en upplevelse när han fyllde jämnt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar