onsdag 13 februari 2013

Små raringar och lite skäms

Onsdag som jag hoppade in och arbetade på när kollegan sorgligt nog hade fått dödsfall hastigt inom familjen. Det gick bra det med och man får kanske vänja sig vid att arbeta lite fler dagar så småningom :)

Här är en smaskig bild på några godingar/ raringar, båda vinerna och den goda äkta vita tryffeloljan i bakgrunden. Mums men tyvärr alla 3 flaskor har gått ur tiden ;) och ner i magen min :)

Sedan idag fick jag sms av 2 olika vänner nere i Dubai och AbuDhabi, "någons" broder med bihang förnekar sig inte. Nu har de hört av sig till våra "vänners vänner"där nere och bett om att få bo hos dem för tydligen planerar de att åka dit. Våra vänner tycker det är jobbigt när de hör av sig till deras vänner i sin tur ( och de känner inte vi). Våra vänner vill förståeligt inte ha dem där hos sig längre då de bara nyttjar folk och aldrig bjuder igen på något vis. Som en av våra vänner som har varit hemma i vår stad nu under några månader då personen är ifrån vår stad, tror ni då att dessa snyltare kunde bjuda igen med kanske en bit mat som tack? Nej det kunde de inte, och när de nu dessutom ger sig på deras vänner i sin tur för att bo under deras semester där, ja då reagerar våra vänner där i Dubai och Abu Dhabi, snyltarna har träffat den nu tillfrågade vännernas vän en gång under en middag när de tvångsbodde hos vår vän i Abu Dhabi.

Ja vad ska man säga och tycka? Mer än att har man inte råd att bo så kanske man inte ska resa? Har man mage att bjuda in sig till i princip okända ja.. då ska man kanske man ska BJUDA IGEN!

Nå, egentligen inte vårt problem på något sätt då det inte är vi som gör detta men ändå blir vi indragna och känner oss lite skyldiga till det, då det var vi som en gång bjöd med "någons" broder ner dit, då han hade ledsamheter när svägerskan gick bort. Sedan när han träffade nytt så fortsatte han åka dit och nyttja våra vänner. Tills de nu tröttnat men då ger de sig på deras vänner. Ja, då känner vi oss lite dumma men det är ju inte vi som bett dem göra detta utan det gör de själva. Men eftersom det faktiskt inte är vårt problem så får man försöka strunta i i det och konstatera att världen ser ut så, säger som kloka IOR i Nalle Puh -" Alla kan inte och några vill inte", klokt sagt inte sant? Go´kväll vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar