söndag 24 februari 2013

Tuff natt

 Här är en sliten faster, natten till idag har jag fått äran att passa min broders och hans fru finaste ägodelar. Det har varit jättemysigt och det var första gången mor och far skulle vara ensamma då svägerskan fyllde jämnt så åkte de på en härlig SPA weekend i Sunne och de hade det väldigt bra. Så 5 1/2 åriga storebror och 2 1/2 åriga lillasyster installerade sig hos faster. Så söta, men tyvärr var storebror jättesjuk, han hade feber runt 40 grader hela tiden och bara låg, åt inget och drack bara saft. Vilket var bra så han fick i sig vätska. Efter midnatt i natt vaknade han och mådde illa pga den höga febern som inte gav med sig trots kalla omslag, brufen och paracetamol. Han vaknade och kräktes i hela min säng, över sig, över lillasyster och över mig, fixa med detta och då vaknar lillasyster och vill ha välling fixar med det, men storebror har så ont i magen att han sover inget mer den natten och inte jag heller... sedan ramlar lillasyster ur sängen och ner på golvet och storgråter. Stackarna tuff start på premiären hos faster. Har nu i kväll badad jacuzzi,tagit ett gott glas rött och varit på promenad med väninnan Babs, svärfar kom och körde sonen till sin fotbollsträning, så skönt att slippa det och bara slappa, behövde det.
 Här ligger stackars storebror helt utslagen av sin feber och ont i kroppen.
Lillasyster är dock pigg och glad, pratar och hittar på saker för att sysselsätta sig jättebra, hon är så rolig och duktig för sin ålder.
Maken skickad lite bilder idag ifrån sitt Guesthouse i Sydafrika. Idag skulle han slippa laga mat och istället bli serverad. Här är en kylig pool enligt maken och BBQ stället. Stilen är klart Afrika inspirerad.
Utan att veta helt så gissar jag att detta är loungen utomhus, de sitter vid på kvällarna och umgås för de som vill.
Här är nog en intrigör bild av själva loungen.
I loungen har man en bar med självservering och så skriver man bara upp vad man har tagit och betalar för det vid utcheckningen.
Makens rum.
Här äter de.
Utsikt ifrån makens rum. Nu ladda batterier inför veckan. Ha en skön avslutning på kvällen.!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar