onsdag 9 januari 2013

Är det konstigt att man längtar bort ibland?

 Idag fortsätter jag drömma om sol och värme, ett tag kvar innan man kan nyttja sin egen uteplats. Inte ofta man sett maken heller ligga och softa i sin fatboy. Denna bild ovan är i och för ca 2 år sedan nu. Förra sommaren var ju som helhet ganska regnig och kall och då var vi bara ute en kväll tror jag. Nu är man bara så trött på kyla, regn, rusk, mörker och gråskalor i naturen. Det är väl inte konstigt att man längtar bort ibland? Tur att man tar lite bilder när man är ute så man kan drömma sig bort och tillbaka när man tittar på bilderna igen.
 Här är vi för exakt 1 år sedan och hälsar på Yas Island F1 track, Abu Dhabi. Maken är kompis med en Italiensk förare och han och hans team höll på och tränade inför deras tävling i racing nästa dag. Maken tävlade ju i HSBC golftournament och kommer själv efter dusch och sin runda direkt ut till racingbanan. Bilden ovan visar deras depå och det är makens kamrats bil han kör som är på bild.
 Maken älskar allt som går fort och låter. Sonen är också ganska lik sin far i detta. Är väl så att äpplet faller inte långt ifrån päronträdet :) . Här står vi och pratar med den italienska kamraten, en mycket trevlig man som bor i Dubai och älskar och lever racing. Det lät förfärligt högt att stå och titta precis bredvid depån. Men självklart kul att få komma så nära i den miljön, vilket vi inte kunnat om vi stått på läktaren. Men jag nöjer mig med detta besöket. Blir det fler gånger får de allt åka själva.
Här är det fräcka designer hotellet ute vid banan och en del av deras marina. Hotell Viceroy har många fina restauranger och på några av dem tittar man rakt ner på racingbanan och bilarna som kör där. Hotellet liknar en falk som mycket gör nere i UAE då de älskar falkar. Hotellet skiftar också färg hela tiden. Nästa år kommer Europatourens tävling att spelas på golfbanan här ute, Yas Links heter den banan. Vi får hoppas att maken får spela den då. Nu blir det maken bookmaker toast till kvällsmat och maken börjar pigga på sig och hans rygg känns även bättre idag. Skönt för han, så hinner han kanske komma igång med sin fys lite innan han åker iväg i slutet på januari. Go´kväll på er allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar