söndag 27 januari 2013

Random i fotoalbum denna söndag

 Idag är foten tack och lov bättre om ej bra men bättre i allafall. Maken packar inför Dubairesan i morgon, dit han åker för att träffa sin svingtränare innan start i Sydafrika veckan därpå. Touren är i Dubai denna veckan samtidigt men makens ranking räcker inte till start i år tyvärr. Idag visste jag inte vad bloggen skulle handla om så jag gick bara in helt random i datorns fotoalbum och klickade och så skriver jag lite om bilden, är det ok? Ja så håll till godo :)
Här är för några år sedan på food court Kista galleria, maken har tävlat sent den dagen och vi var hungriga som tusan och då gäller mat snabbt och sedan i säng för nästa dag är det tidig start. Våra vänner och barn är med och svärföräldrarna som är riktiga golf fanatiker så klart.
 Ja här är vi också i Stockholm under Nordea Masters där touren spelar enda gången i Sverige. Här är vi på Riche och äter och dricker gott. Ja maken håller sig till kolsyrat vatten men inte vi andra vi tar såklart Champagne som söta Anders Timell bjöd oss på.
 Ja, denna bilden kommer ifrån när maken fyllde 40 år förra våren. Maken som är genuint intresserad av matlagning fick vara med i köket på vår stads bästa restaurangkök "Glädje". Maken visste inget utan trodde vi skulle dit och äta då han fyllde år, så blev det ju inte. För eftersom vi känner en som utbildar kockar så hjälpte han mig att ordna så att maken fick vara med i detta kök en kväll. Våra vänner och grannar ( som vi skall över till ikväll och äta lite kvällssvard för övrigt) följde med mig och sonen lite senare på kvällen och åt mat, maken fick en rast på 10 minuter att komma ut och prata med oss men fick inte äta något. Maken tyckte detta var så roligt och uppskattade detta jättemycket.
 Här hittar vi maken i köket med ett stort leende över hela ansiktet. Jättekul att planen gick i lås och uppskattades så. Dessutom så fick maken lite tips som han har kunnat praktisera sedan.
 Ja, här är lite senare på vår kvarterskrog/ restaurang Kryddan. Vi höll där en hemlig överraskningsfest för maken och hans 40 års dag en månad sent då maken hade varit bortrest med sitt spel. Så när han kom hem hade vi samlat vänner och familj för en hemlig överraskningsfest. Är så glad över vår vänner som gjorde detta möjligt och maken anade inget då heller förrän precis innan han och hans kollega skulle dyka upp på restaurangen. På dagen hade killarna i gänget kört gocart och maken anade inget att det var en del i kalas planen. Här har vi lekar så klart om någon undrar om maken alltid ser ut sådan så är svaret nej. Vi skrattade gott åt varandra då vi alla såg ut så här när sången var färdigsjungen och alla attribut var på plats för så här var slutresultatet.
 Ja här är maken imorgon. I Dubai och Emirates Golf club, bilden är ifrån förra årets tävling under förberedande dagarna då träning pågår. Sonen och jag har precis kommit denna dag för att möta upp maken. Man kommer med " red eye flight" dvs landar tidigt på morgon och alla resenärer har röda trötta ögon efter nattflygningen. Vi blir upphämtade och åker ut på banan, jättetrötta. Sonen ligger och chillar på trappan upp mot putting green och tittar på pappa.
Ja, här är vi på Omega Dubai dessert classic för 2 år sedan. Vi är på väg till vår bil och för att åka hem efter dagens spel. Så vi står på spelarparkeringen bakom klubbhuset. Mmm varmt och skönt, luv it. För här när jag tittar ut ifrån kontoret så snöar det....snälla snälla låt våren komma snart med värme och ljus! Skön söndag på er vänner, ladda batterierna inför nästa vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar