söndag 13 januari 2013

Midsommar i Munchen under BMW international

 Här är för några år sedan. Det är en varm och fin midsommar för oss som är i Munchen, Tyskland. Vi har med oss sill och färskpotatis ifrån Sverige och så brukar vi be hotell restaurangen tillaga potatisen och så får vi lite svenskt midsommarfirande. Men se detta år gick inte det, nya hotellregler gjorde att gäster får inte ta med mat in i restaurangkök. Så det blev till att gå ut hela gänget och äta wienerschnitzel istället. Gick jättebra det med och det viktigaste är ju att umgås och ha trevligt, och det hade vi. Här är maken på avslutande 18: green och hans caddie.
 Här kommer maken bakom marshals och är färdigspelad.
 Våra barn har jättekul i loungen och håller ihop. De har hängt tillsammans sedan födseln och är vana att kamperar ihop. Här har de beslagtagit en dator och spelar väl något spel så klart. Men aldrig att de är osams. Vi umgås ju även privat utanför golfvärlden.
 Här är"Sverigebordet" i playerslounge. Ja det blev så informellt. Ryggen till och ståendes är spelarkollega till maken och det är maken samt spelarkollegans fru och vår dotter samt en spelare till och vår vän som följt med oss på denna tävling.
Här har vi bordet vårt ur en annan vy bara. Det är dottern och väninnan och tillika spelarfru som tittar in i kameran.
Ja, jag och sonen är sällan ute på banan faktiskt men dottern brukar vandra med runt. Men här är jag med och möter på slut tampen och får en liten familjebild( man ser den blå ryggtavlan av maken i bakgrunden ute på fairway). Nu ska vi åka ut till svärföräldrarna och få nybakad kaka samt åka förbi min syster och hennes familj och se deras nya hus de flyttat in i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar