torsdag 24 januari 2013

Mitt Vinterland...försvinn tack !

 De här "mysfisarna" hittade jag i soffan igår när läxorna skulle påbörjas. Svårt att slita sig då :)
 Idag fick jag återbud på efter lunch så jag promenerade hem vid 14 tiden. Det är soligt kallt och vindstilla. Minus 11 grader. Brr, don´t like. Men allt blir väldigt vackert med all rimfrost på träden och solen som motljus. Det kan man inte förneka.
 Det tar mig ca 40 minuter i raskt tempo att promenera hem. Nu ungefär halvvägs.
 Fin buske på väg hem någonstans i Skövde, gillar färgsättningen i bilden. Grenarna ser nästan ut att fått sådant där "julskum" på sprejat

 Svårt se på denna bild men här har små knoppar fått frost och liknar nästan ett körsbärsträd i blomning. Om det bara vore så väl.
 Mer frostnupna träd och grenar. Det är vacker. Men sommar och sol är vackrare och bättre
 Tall versus lövträd. Båda fint utsmyckade
Äntligen hemma efter 40 minuter i denna kyla. I kväll skall sonen ha sin pingisträning och jag skall försöka städa av hemma, då vi imorgon fredag skall ha ett lite planeringsmöte med sonens golftränare, maken och sonen och hans kamrat och dennes pappa om hur sönerna vill lägga upp sin golfsäsong 2013. Sedan på kvällen skall vi över till vänner på överrasknings födelsekalas. Inga jämna år bara för att suprisa lite. Lördag är det Idrottsgala i vår stad och maken är nominerad i klassen " Årets Skövdebo ute i världen", han är i hårt sällskap bland sina medkandidater, det är 2 handbolls spelare varav en kille som var med i OS laget och fick silver, sedan är det skidåkaren Hellner som fått OS guld i skidåkning och så en hockey kille som var med och vann JVM och så maken med sin golf. Man har fått rösta i lokaltidningen på sin kandidat till den utmärkelsen. Blir spännande, men vi tror att det blir någon annan än maken som vinner utmärkelsen, men kul att ha blivit nominerad. Vi vet inte ens om vi ska gå på galan själva ännu. Ja sedan lite mat hos grannarna på söndagen och sedan på måndag så åker ju maken till Dubai för träning inför sin spelstart veckan därpå i Sydafrika. Han blir borta till 4 mars innan vi ses igen. Long time, men efter alla år är man van med detta om en ibland lite besvärligt. För så fort han är iväg på långresa så rasar det mesta :) såsom datorer packar ihop, parabolen lägger av, mobiltelefoner blir konstiga you name it, allt sådant där händer direkt efter han lämnar. Brukar aldrig slå fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar