tisdag 15 januari 2013

Varmt och skönt, det vill jag ha!

 Värme, värme så skönt. Drömmer vidare i galleriet. Här är elden innan vår japanska kock sätter igång med sin show någonstans runt Akron i USA för några år sedan. Maten var himmelsk. Restaurangen var fullbokad men tävlingen ringde och ordna ändå ett eget "kök" åt oss och våra vänner.
Här är kocken igång med vulkan ur lökringar. Hibachi var en upplevelse och stor show för oss som aldrig varit med om detta innan. Stället var populärt förstod vi då den var så fullbokad, vi lyckades dock få ett bord dagen efter också då vi blev helt begeistrade av både mat och show.
 Sonen och dottern på hotellrummet i Akron innan vi blir upplockade för att åka ut till tävlingen. Det är en helt annan service och standard där borta. Där borta i USA blir verkligen hela familjen så väl omhändertagna, inte så vi på något vis blir dåligt bemötta på europatouren inte så, men i USA hade man verkligen höjt ribban ytterligare en nivå. När vi landade i Ohio så möte tävlingen upp oss och lämnade över en egen lånebil, en stor Lexus jeep. I Europa får man hyra sina egna bilar. Bara som ett exempel på skillnaden ser ut. Sedan var alla så vänliga och omhändertagande på ett sätt man inte är van vid. Jättekul att fått vara med om det en gång.
Ja, detta ställe saknar jag att vara på i år. AbuDhabi. Denna veckan spelar de den tävlingen. Men makens ranking räckte inte till för start där. Det är den i Europatourens spelschema överlägset bästa tävlingen. Bättre playerslounge och mat har jag aldrig varit med om. Samt att det är hög standard på alla faciliteter runt tävlingen. Mmm men jag har ju korten och minnen. Trevlig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar