lördag 12 januari 2013

Golf familjeliv

 Sonen är hyggligt resvan för sin ålder. Han vet hur man bäst fördriver tiden på flygplatser, här på Frankfurts flygplats som mellanlandning Dubai-Göteborg. Han och pappan/maken hade varit nere själva i Dubai och myst och tränat golf.
Ja, här sitter sonen och väntar på flyg hem till Sverige. Denna gången är det Abu Dhabis flygplats. Ipad är en fenomenal uppfinning för både stor och liten.
 Här tränar sonen bredvid sin far i Dubai på Els club. Jättefin anläggning under uppbyggnad och en enormt god mat i klubbhuset. Varför han kör barfota har jag ingen aning om, är inte att rekomendera
 Ja, här är sonen på Hjo´s golfklubb under sin första golftävling. Farfar sitter med ryggen till och har varit markör åt den bollen sonen spelade i. Här räknas scorekort. Farfar och sonen gillar varandra.
Här är tidig vår/sommar förra året, sonen och kamraten spelar en tävling tillsammans och vi går med som publik. Farfar, maken och jag, sonen och hans superduktiga och mysiga kamrat är ute och spelar en foursome som tävlingsformatet var. Till saken är att vår son har ett hetstigt temprament ( vi tvistar farfar och jag om det kommer ifrån farfar eller mig :)  ) men kamraten är så bra på att ta vår son och få honom på bättre humör. I går kväll var vi hemma hos honom och hans familj som är några av våra närmaste och fina vänner vi lyckats begåvat oss med. Idag har vi varit i Örebro med våra grannar och fina vänner de med. Vi var med när de köpte sig en BMW cab att mysa med i sommar, så ikväll ska vi över till dem och äta lite skaldjur, mums längtar redan. Ha en fortsatt skön lördag för det är jag säker på att ni har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar