fredag 28 december 2012

Svinaktiga Viasat

Frisk dag och solig, underbart att se att det faktiskt finns en sol på denna sidan jordklotet.
Varit på affären och handlat vår del inför nyår. Samt haft telefonmöte om vem som gör vad. Det ordnade sig snabbt och lätt.

Viasat ringde även upp oss idag och förstod vår syn på saken men deras policy var hugget i sten. Nyrekrytering av kunder går före trogna kunder som valt att inte låsa sig i abonnemang som är tidsbundna hos dem. Vi har redan bestämt oss för att lämna Viasat, tack vare deras dåliga kundrelationer. Vi fick en "gratis" månad av dem( i kompensation för våra åsikter) som kommer efter denna räkningsperioden, så vi ska bara betala detta kvartalet så på räkningen för nästa kvartal därpå ska det bara vara för 2 månader. Viasat, tror ni vi är DUMMA!!! Haha, ska vi luras att vara kvar i 6 månader för att få 1 månad av er. Lyssna noga på mig nu: Ni är inget annat än bondfångare och lurendrejare. PÅ ren svenska vill jag kall er för  j....la skojare och att ni har ett svinaktigt beteende och då inget om ont om våra grisar.

Nu lite pizza framför tv m vår vän och hans son, hans dotter är i Göteborg. Väntar på miniserien av Ken Follet, tror den heter " en värld utan slut" eller något liknande. Den bygger på romanen om Tornet och spiran som var en tidshistorisk bra bok på mitten av Englands 1300 tal, den del som visades igår på tv lovade gott, de hade lyckats med filmdramatiseringen av boken tycker jag, vilket brukar vara svårt att göra efter man läst boken innan den blev film. Men här har man gjort det mycket bra. Rekommenderas för er som kan se den. Trevlig kväll och helg på er nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar