lördag 1 december 2012

Då kör vi !

God morgon, dagen startade med en rivstart. Tidigt kom spekulanten ifrån Stockholm för att titta på makens Ducati, han hade åkt kl 04.00 i morse så han var även tidigt hos oss. Det blev affär och en frukost tillsammans.  Hade en mysig kväll igår, en trött make slumrandens i soffan medan våra härliga vänner och tillika grannar var över på en liten ostbricka. Vi försökte titta på X-factor men det är ett väldigt utdraget programformat, kan förstå varför de tappar tittare då det är en massa programavbrott för reklam men även program mellan röstningarna. Man hinner ju somna innan de är tillbaka med vilken som blev utröstad.

Nu ska vi kasta oss iväg för att serva sonens pingisklubb, som har tävlingar lör-sön. Sonen och maken skall agera domare och jag skall stå i kiosken. Känns hemskt att behöva åka ner och hjälpa till då vi bara har ett dygn tillsammans innan maken åker igen. Vi behöver lite tid att träffa varandra och få träffa våra vänner. Maken kommer hem strax innan julafton nästa gång. Tvättmaskin och torktumlare går non stop för hinna med att tvätta det maken vill ha med sig ut igen. Han åker ifrån vårt hus vid 03.00 i natt då flyget går 06.25 och vi har en stund att åka till flygplatsen. Maken åker då till Sydafrika i 2 veckor.

Sedan ska jag försöka fuskbaka pepparkakor ( färdigköpt smet) och baka lussekatter ( pulvermix), maken säger att han skall försöka baka bullar( han bakar på riktigt) om han hinner med det.

"Dagens pic"- julpynt i Hongkong i ett shoppingmall. Ha nu en go´lördag så kör vi på idag så vi hinner med allt som behöver hinnas med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar