måndag 12 november 2012

Cran

Ja som en vän till maken alltid skriver på facebook,"- måndag kväll är alltid bättre än måndag morgon", Ja det är sant. Sov lite för länge igår morse och självklart pigg hur länge som helst innan jag kunde somna i natt. Det straffar sig nu, då är man trött! Skall bara förhöra sonen på sin biologiläxa inför prov imorgon och så hans spanska läxa. Känns ibland som om man själv går i skolan igen. Sedan jag tar sikte på soffan och tv kontrollen!

Ja och på torsdag skall vi ett gäng vänner gå och se föreställningen "Ljust och fräscht" och gå ut för en matbit innan föreställningen. Ser fram emot det, att få komma ut med vännerna. Får bara inte hoppas att det blir för sent där på kvällen då jag på fredag morgon ska med tåget ner till Göteborg där mitt yrke har sin riksstämma för året. Brukar alternera mellan Stockholm och Göteborg vår stämma. Kul och se om man springer på någon kursare ifrån utbildningstiden. Såg att en av mina kursare ska hålla ett föredrag på fredagen inom hans gebit. Vi hade dessutom en romans under studietiden, blir kul om vi ses om han åldrats med patina.

"Dagens pic"- 7:e tee i Cran Sur Sierre, Schweiz. Religiöst vackert där, dyrt i affärer så man tror man köpt hela butiken, men det har man ju inte. Klockor brukar spelarna få köpa "billigt" här då sponsorn av tävlingen brukar vara klocktillverkaren Omega. Det är också ett populärt ställe för spelarnas familjer att följa med till, just för det vackra läget, den goda chokladen och allt runt omkring. Hit gillade också väninnan som bor 14 mil ifrån oss att åka med, samt att hennes föräldrar gillade också detta ställe och åkte ofta med hit för att supporta deras svärson. Vi har åkt upp i bergen och gjort raclette och druckit vin, vi har åkt militär bandvagn upp till kossorna som betar upp i bergen, det är så brant att man kan inte gå ner helt lätt och stora tuvor. Några av oss har ramlat mellan tuvorna och brutit sig och nej, det var inte jag och inte för att man druckit vin, det var bara så brant att föll man var det ett under om man inte bröt sig. Vi har alltid så trevligt när vi är samman med våra respektive familjer både när vi reste till samma tävlingar men också när vi träffas hemmavid. Med eller utan frakturer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar