söndag 4 november 2012

Ficklad

Söndag, tjoho snart är det äntligen måndag! Nja eller kanske inte. En kul men ack så intensiv helg och huset fullt. Jättekul när vi träffas alla, det är inte det men det blir intensivt och konstiga mattider och kanske ett glas vin mer än brukligt. Så lite seg är jag nu efter att gästerna har åkt och lugnet åter lägrar huset. Sedan är ju höstlov slut och sonen skall till skolan igen. Grattis till att få han i säng i kväll på vettig tid. Mina barn har alltid älskat att kvälls sudda och därpå sova länge på morgonen. En helg med gäster och sena kvällar har ju inte underlättat sonens sovrutin. Men kul har vi alla haft och vila kan man göra sedan i graven. Man lever så kort tid och är död så länge.

Ja, söndagen gick utan något särskilt hände utöver att vi var och tittade på systersonens finalmatch i handbollen. Systersonens lag förlorade och systersonen satt åter på bänken hela matchen. Han spelade lite i andra halvlek i morses i semin.

Nu en dusch och liggläge i soffan framför TV 4 komedi, perfekt avslutning på helgen.

"Dagens pic"- En uppstoppad medeltidskatt när vi i veckan gick " fickla på museet!" Katten ser verkligen "ficklad" ut. Museet låg helt i mörker och man vandrade ju omkring med sin ficklampa i medeltidsmiljön bland levande och dött. Denna katt var död! Som katten ser ut i ficklan, så känner jag mig ungefär idag. Nu så, kämpa...mot dusch och soffa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar