torsdag 1 november 2012

Rhino

Ja, sista anmälnings dagen idag för kollega träff nästa vecka. 72 st var inbjudna, 8 st har svarat och 3st har ringt eller skickat brev att de är förhindrade. Hur gör man? Ska man köra på de som svarat eller ska man ställa in? Då vi är 3 kollegor som håller i detta, så tyckte 2 av oss att vi kör och 1 av oss tyckte vi ställer in. Jag tillhörde dem som tycker att man kör. Tråkigt absolut, att inte fler kommer, men det är ju trots allt 8 kollegor som vill komma för en 3 rätters med tillhörande vinpaket. Ska man ställa in så skall man ju också sätta sig och ringa runt för att lämna återbud. Pratade också med restaurangen som ska hålla i det och de tyckte också att det blev tråkigt med så lite gäster. När vi pratade om det så hoppades vi på att 30 talet kollegor skulle komma iallafall. Men så blir det ju inte nu vi blir 11 st kollegor. Ja, jag vet inte, hur skulle ni ha gjort? Jag tror att det dels blev lite kort framförhållning på inbjudan samt att kanske priset avskräckte några. Priset är 650kr för mat och vin och inbjudan kom 2 veckor innan träffen men man hade bara en vecka på sig att anmäla sig. Då restaurangen behövde beställa hem speciella viner för vinprovningen. Ja, jag ordnar nog inget mer på länge.

Sonen har varit och åkt skridskor på öppna åkningen med en kamrat och dennes pappa idag på eftermiddagen. De har ju fortfarande höstlov. Skönt att de sysselsätter sig killarna. Imorgon dyker syster ifrån Uppsala upp med sin familj för att hjälpa till med en handbollscup i vår stad som är ett stort arrangemang. De kommer bo hos oss, blir mysigt att ses, då vi inte träffas allt för ofta.

"Dagens Pic"- Bild ifrån igår och Erik Langerts djuriska park, på Skara stadsmuseum. Han har byggt fantastiska djur av återvinningsmatrial. Att bara se möjligheter i de sakerna och sedan få ihop en hel djurpark som han fick. I bakgrund ser man en struts och pingviner och sälar. Schäslong av en flodhäst i förgrunden med noshorn av ett gångjärn och någon keramikspole som suttit på en elledning samt en bilvinylklädsel tror jag det var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar