måndag 19 november 2012

SAS leverans

Måndag har rullat på i vanlig ordning, lite återbud och något uteblivande så sköterskan och jag hann dra ut lite skolförordningar och titta på sådant material.  Vi lyckades så klart dubbelklicka så vi skrev ut en hel regnskog då vi fick ut 2 exemplar a´ 119 sidor.

Gillar att det inte har kommit snö ännu. Hoppas att det dröjer, får gärna vara regnigt och milt även om det blir mörkare då. Bara kämpa så kommer ljus och värme åter. På torsdag har vi något som heter "stad i ljus". Får ge beröm till kommunen för detta evenemang. De ljussätter då var stad så fint och man vandrar omkring och tittar på staden i kvällsmörkret. Det har blivit ett populärt evenemang och lockar mycket folk.

SAS, har ikväll lyckats leverera min make, trots konkurshot och risk för inställda flighter. Han kom ifrån Sydafrika. Han berättar om att han denna gång bott på ett spännande guesthouse. Människorna som drev det var härliga människor de tog med maken på en musik och underhållnings show. Maken tyckte detta var väldigt kul och annorlunda då han i 20 års tid alltid i princip bott på hotell. Så denna resa stod för upplevelse. Kul för maken, det behövde han. Ha lite roligt,alltså. Nu är han hemma 2 dagar innan det bär av till Spanien och kval. Kval i ordets bemärkelse.

Har redan satt maken i arbete, han lagar kvällsmaten. Hemmagjort potatismos och kyckling.

"Dagens pic"- När maken flög från Lissabon till Valencia, planet var så litet att de fick sätta en stylta i "baken på planet" så planet inte tippade,när folk klev in och ur planet. Det tog max 10 personer och det är ett reguljärflyg.Man flyger också med öppet in till Cockpit. Flighten tog ändå 1 1/2 timme. Men flygvärdinna rymdes inte. Charmigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar