fredag 23 november 2012

Show must go on!

 Liten bild potpurri ifrån vår vandring i går under " Stad i ljus", väninnans dotter,väninnan och min son. Vill påpeka att inga människor skadades under fotograferingen och de samtyckte till foto togs.
 Här i Kyrkparken hade man hängt upp ljusstärkta klänningar som spöklikt fladdrade i vinden till inspelad klagosång lite lagom effektfullt.
 Lite längre ner i Kyrkparken hängde dessa speglar och gav spöklika associationer till samma musik!
 Ärkeängeln Gabriels kvinnliga motsvarighet?
 Nygamla f.d posthuset. Nice Top floor med fina ljusbollar.
Gågatan i centrum vid Hertig Johans torg, lite julfeeling.

Idag består allt av "dagens pic", ikväll tar vi nog lite skaldjursfrossa med väninnan och våra söner och till det dagens goda vita vin " Boulder Bank 2011 Sauvignon Blanc ifrån Marlborough, New Zealand" kostar ca 80 kr här i Sverige på systembolaget. Imorgon vankas det damträff på kvällen. Vet inte alls vilka som kommer eller om jag ens känner någon förutom värdinnan som jag träffat genom andra vänner. Men det är kul och spännande att lära känna nya människor. Ha en trevlig fredagskväll och kom ihåg att stå på er annars så ställer sig någon annan på er och tänk på att man ska akta sina löss för snuva! Vill ni se någon bild större så klicka bara i den bilden så ser man detaljer bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar