torsdag 11 oktober 2012

Att se det vackra

Torsdag och för mig fredag, då jag har ledig onsdag och fredag. Glad så länge den möjligheten finns och det fungerar. Blir aldrig trött på att arbeta när man får så mycket tid till återhämtning och tid för att hinna med alla vardags bestyr som man alltid måste hinna med.

Idag är det först träning med sonen och sedan hans läxor. Mötet i skolan gick bra igår. Det var mycket mer strukturerat och snabbt gick det styra upp nästa fredags skoldisco. Dock kom mejl i morse att den inbokade DJ som skulle sköta all ljussättning förutom musiken skulle åka utomlands på det bokade datumet. Ja, det får väl ordna sig på något vis. Gick visst boka någon annan men den tog 1500kr för bara spela och då måste klassen få tag på mikrofoner och discoljus på något annat sätt.

Lite talande för livet, vi kan ibland planera och planera allt så bra och sedan är planen inte värd pappret den är nedskriven på, men men problem är till för att lösas och kommer så att göras också.
Fortsättning följer.

"Dagens pic"- utsikt från ett hotellrum i Hongkong,tagit av maken. Ibland är det fula det vackra på något vis. Gäller inte bara utsikt från hotellrum utan kan appliceras på mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar