lördag 6 oktober 2012

Sounds of silence

Var trött i morses, väcktes 9.45 av att tidningsbudet ringde på dörren. Brukar mycket sällan sova så länge, men kan väl bara säga att jag måste varit trött.

Lugn och skön dag, var nere på staden och åt lunch med syster och en nära vän och våra barn. Vi åt på en italiensk restaurang. Staden hade lönehelg och som av en händelse "shoppinghelg" allt för att uppmuntra alla spendera sin lön( som om det skulle vara svårt ändå ).

Sedan åkte vi hem till oss och hyrde en film och drog filtarna om oss och myste. Vår vän bjöd efter det över oss till hans hus för kvälls tacos, man tackar! Sveriges nationalrätt numera. Men alltid gott att äta. Så,  som de sa på medeltiden när stadsvakterna gick runt och tittade till staden "- klockan är tolv slagen och allt är lugnt ", precis så är det idag. Allt är lugnt. Skönt. Man måste ha mixen lugn och happenings i rätt proportioner. Men ibland svårt hitta rätt dos.

" Dagens pic", Storstadsbrus, köer, neon, vill till att man springer på en bekant att prata med i vimlet.
Larmet som pågår dygnet runt. Kul att besöka ett tag, men sedan lätt uppskatta lugnet och tystnaden i sin egna hemmiljö som man ibland är less på, Bilden ifrån Hongkong och en shopping gata där. Dottern är fotografen denna gång med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar