måndag 29 oktober 2012

Vintertid

Då har vi ställt om klockan till vintertid. Visserligen "fick" man sova en timme extra på morgonen men jag föredra att ha det som det är. Varför hålla på med denna timme än hit och en dit? De flesta tycker ju inte om det, vi far illa och djuren far illa. Kan någon berätta varför man införde detta elände hos oss? Trist att det mörknar medsamma när man kommer hem ifrån arbetet.

Sonen, har höstlov denna veckan och maken är hemma med, vad tråkigt det är att själv gå upp tidigt på morgonen.

Skönt att dagen rullat på snabbt, känner mig trött nu när mörkret kommer så "tidigt". Hm, vad ska man äta till kvällsmat? Vad finns att äta? Känner inte för att åka upp på mataffären nu, vill bara tända brasan, ta en filt och slappa i soffan kanske slå upp ett glas rött att värma sig med och titta på någon lättsmält komedi. Gillar just nu en brittisk serie som heter " how not to live your life " går på tv 4 komedi. Så kul och klockren. Britter är utmärkta på deckare och komedier.

"Dagens pic"- Skidbacken inne i Dubai mall, innehåller korgliftar, rodelbana, backe för att hoppa med bildäck mm. Håller alltid -4 grader celsius ungefär. Den anläggningen är stor, backen är runt 400m lång och har skidinstruktörer. Otroligt! "Mitt i öknen", skulle aldrig betala för att åka skidor där, jag är ju där för värmen. Men den är välbesökt både av den lokala befolkningen och turister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar