lördag 20 oktober 2012

Niagara fall

Ja, vaknar upp till ett regn som Niagarafallen. Nu en snabb frukost och sedan iväg till vännerna 14 mil härifrån och hälsa på dem. Ska bli kul. Gårdagen var trevlig. After work som var mycket bra, gott vin och god mat. Sedan var sällskapet både intressant och skojig.

 Sonen hade disco med klassen för att få in pengar till klassresan. Maken och jag var där och ställde i ordning allt tillsammans med övriga föräldrar och barn. Maken och jag står och tittar tillsammans med en annan mamma var utrymningsvägar och brandsläckare ska finnas och hur man gör vid en eventuell brand. Då går brandlarmet! Vi tittar bara på varandra och undrar om någon skojar med oss. Men det var ingen brand, dock hade man startat discot och börjat med en rökmaskin på dansgolvet/matsalsgolvet. Detta tyckte inte skolans röksensorer om, så då gick larmet! Ingen hade vi att ringa om hur man stängde av larm. Men eftersom det var ett automatlarm så kom brandkåren och förgyllde discot, de kom in fullt utrustade bland småbarnen som nu tycker det är ett riktigt spännande disco. Ja sedan körde maken ner mig till väninnan på stan där jag hade en rolig kväll för att sedan bli upphämtad av maken och vara med på den avslutande delen av discot och den efterföljande städningen.

"Dagens pic"- får symbolisera allt regn som kommer ner nu! Bilden är tagen vid ett fint vårfall vi har i vår närhet. Populärt ställe att åka till på våren för bara gå där men även för picknick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar